Ook dit jaar stelden een aantal mensen hun foto’s van de TBR aan ons beschikbaar.

Tanja Stropsma (Tromp) stelde haar foto’s beschikbaar. Tanja maakte vooral foto’s vanuit het secretariaat, waardoor er heel veel foto’s van winnaars zijn. Erg leuk!

Hajo de Vries maakte vanaf de 2e kanaalbrug (Kortenhoef) van blok 7 mooie drone beelden (DV2x en een aantal DV1x). Genieten via link 1, link 2 en link 3.

Marcel Steinbach (Tromp) maakte samen met Sepideh een hele grote serie van zaterdag en zondag. De albums zijn hier te vinden en worden de week na de TBR nog verder uitgebreid.

Elk jaar maken Gerco, Carina en Maarten Bakker (Tromp) een of meer films en foto’s van de TBR voor hun YouTube kanaal MB Roeien. Dit jaar is er een video van de zaterdag en van de zondag.

FFotografie maakte (commercieel) foto’s van de Tromp. Mooie foto’s van zaterdag en zondag zijn te vinden op basis rugnummer, veld of vereniging. Makkelijker wordt het niet!

We kregen een tip over de (commerciële) foto’s van Leo de Keizer op zijn site loep.nu waar heel veel foto’s van zaterdag te vinden zijn.

Wil je ook een link naar je foto’s beschikbaar stellen? We plaatsen graag een link. Mail ons via info_@_trompboatraces.nl (_ verwijderen).